Schuifpuien en vouwwanden

Aluminum

De beste systeemoplossingen voor ramen en deuren met aluminium. Duurzaamheid, eenvoud, functionaliteit en veiligheid zijn enkele van de vele voordelen van aluminium schrijnwerk.

kunststof

Een ruime keuze aan systemen, warme profielen, eindeloze ontwerpmogelijkheden en een schat aan accessoires. PVC-ramen zijn zowel geschikt voor vrijstaande huizen als voor meergezinswoningen.

Hout

Alleen houten ramen bieden het plezier van gezond, natuurlijk hout. Hoewel er technologieën bestaan om hout te imiteren, kunnen zij niet tippen aan het origineel.

Waarom?

PHOTO-2023-01-17-07-42-20

Verbind uw tuin met uw woonkamer
Het gevoel van meer ruimte, wie wilt dat nou niet? Met een schuifpui wordt uw woonkamer ruimtelijker door het natuurlijk licht wat u binnenhaalt. Tegelijk zorgt een schuifpui voor een prachtige overgang van binnen naar buiten en andersom. Zo wordt uw tuin een verlengstuk van uw woning. Nieuwbouw of renovatie; bij ons vindt u de ideale schuifpui voor uw woning.

Meer daglicht in huis
Iedereen wordt toch gelukkig van de warmte en licht van de zon! Met een schuifpui kunt ook u daarvan genieten. Zeker in het voor- en najaar merkt u meteen het verschil. Bovendien ervaart u de ruimte in uw woning veel beter. Door letterlijk een frisse wind door uw huis te laten gaan, krijgt u meer energie en voelt alles in uw woonomgeving fijner aan. Zet uw schuifpui open en laat het lekker doorwaaien. Heerlijk op een zwoele zomeravond.

PHOTO-2023-01-17-07-45-57